Left Right
Ko smo mi

Ko smo mi

uvodna riječ direktora

 

Zidar Živanović d.o.o. je preduzeće čija je osnovna dijelatnost niskogradnja i visokogradnja s tim da je u okviru građevinskih dijelatnosti spektar naših usluga daleko širi.

 

Građevinsko preduzeće Zidar Živanović d.o.o. u Junu 1985. godine osnovao je gosp. Aco Živanović kao malu građevinsku radnju pod nazivom Zidar i kao takva je poslovala sve do pocetka 2002 godine kada je zbog povećanog obima poslovanja, proširenja dijelatnosti i potrebe da za kvalitetnijim pruzanjem usluga registovalo u d.o.o. Zidar Živanović kod Osnovnog Suda u Bijeljini za izvođenje svih radova iz oblasti građevinarstva.

Danas je preduzeće Zidar Živanović d.o.o.ozbiljan partner u građevinarstvu koji može obezbediti široku lepezu kvalitetnih usluga u okviru javnog i privatnog sektora sa stalno zaposlenih 65 radnika raznih profila osposobljenih za izvođenje i najzahtijevijih projekata iz oblasti građevinarstva, te poseduje licencu Ministarstva za Građevinu i prostorno uređenje br 2606/05 za izvođenje obijekata iz oblasti visokogradnje i niskogradnje.

Mnogobrojne prednosti omogućavaju preduzeću Zidar Živanović d.o.o. da brzo i efikasno ispuni sva očekivanja investitora uključujući:

Visok kvalitet izvedenih radova
Detaljno poznavanje lokalnog tržišta i propisa
Poštovanje ugovorenih obaveza kvaliteta rokova cena
Visok stepen organizacije
Stručna materijalna i tehnička opremljenost
Višegodišnje iskustvo

Cilj nam je da u narednom periodu i pored velike konkurencije koje tržište nameće budemo među prvima u oblasti građevine.Verujemo da je ta zamisao ostvariva ako uzmemo u obzir ugled i kedibiilitet koji u regionu posedujemo a koji je stvoren upravo na temeljima kvaliteta i poštovanja propisanih standarda.

Direktor
Drago Živanović